Kaleidoskop - Knizia, Reiner, 1957- (Mindok, 2010)
Desková hra opravdu pro každého. K barevným symbolům, které jsou vytištěné na herním plánu, postupně přibývají další na dílcích, které hráči přikládají. Pokud přiložíte dílek tak, že spolu sousedí symboly stejné barvy, získáte body v této barvě. Čím více dílků na herním plánu leží, tím více bodů můžete získat. Hráči tímto způsobem v průběhu hry získávají body v šesti různých barvách. Na konci hry se hráči započte právě tolik bodů, kolik jich získal ve své "nejslabší" barvě - v té, ve které získal nejméně bodů.