Pexeso : Moravská Třebová 760 let (Město Moravská Třebová, 2017)
Pexeso je karetní hra pro nejméně dva hráče zaměřená na paměť a soustředění. Její původní název je Memory. Název PEXESO je český akronym vzniklý ze sousloví PEKELNĚ SE SOUSTŘEĎ. Hraje se se speciální sadou karet. Balíček se skládá ze sudého počtu karet, které tvoří dvojice. Cílem hry je nalézt co nejvíce dvojic.