Bezchybná - Champan, Lara (NO BOYZZZ!, 2011)
Sarah má před sebou poslední ročník střední školy. A i když je trochu knihomola chce se dostat na prestižní univerzitu, aby mohla studovat žurnalistiku, doufá, že by třeba mohla potkat také svou první velkou lásku. A pak přijde dotřídy Rock, a jako by se sny staly skutečností. Ovšem má to dvě drobné vadyna kráse. No dobře, dvě ohromné vady. Jednou z nich je její neúměrně velkýa nepřehlédnutelný nos a druhou fakt, že se do Rocka zamiluje také její nejlepšíkamarádka - bezchybná Kristen. Sarah se tak stává novodobým Cyranem, trpícím pro štěstí svých nejbližších.