Přehled učiva matematiky : pro 6. - 9. ročník ZŠ a víceletá gymnázia, s příklady a řešením - Ženatá, Emílie (Blug, 2011)
Nové vydání oblíbeného přehledu je určeno všem, kteří si potřebují zopakovat a upevnit znalost učiva matematiky konkrétního ročníku nebo celé ZŠ. Kniha obsahuje typové příklady včetně doporučovaného postupu při jejich řešení. Klíč je součástí publikace.