Čekání na Roberta Capu - Fortes, Susana, 1959- (Host, 2011)
Paříž 1935. Setkávají se dva emigranti židovského původu, ona je Němka on Maďar. Za necelý rok vypukne španělská občanská válka a z nich se stanou nejslavnější fotoreportéři všech dob - Robert Capa a Gerda Taro.