Posel - Zusak, Markus, 1975- (Argo, 2012)
Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky cho dit hrací karty se zašifrovanými úkoly - máte vstoupit do života ú plně cizím lidem a najít způsob, jak jim pomoci v jejich nelehkém osudu.