Tátologie, aneb, Rady pro začínající tatínky, kteří nechtějí brzy skončit - Brycz, Pavel, 1968- (Mladá fronta, 2011)
Humorné rady otcům doplňují povídky na téma rodičovství a výchova dětí, inspirované příspěvky, které byly otištěny v časopise Maminka.