Víš, co čteš? : luštění s nácvikem pozorného čtení : pro začínající čtenáře - Nováková, Iva (Portál, 2010)
Krátké cvičné texty doplněné hádankami, rébusy a doplňovačkami, které ověří dětskou pozornost a soustředění.