Vytržení - Kate, Lauren, 1981- (Knižní klub, 2012)
Luce a Daniel od svého prvního setkání cítí a vědí, že je spojuje jakési podivné pouto z minulosti. Aby ho odhalili, budou muset podniknout nebezpečnou cestu napříč věčností a nalézt odpověď. Snad jim poznání jejich skryté minulosti konečně odemkne dveře ke společné budoucnosti. Cesta k němu ale bude nebezpečná.