Dračí meč. - Brezina, Thomas, 1963- (Fragment, 2012)
Dračí rytíř Leon musí ve svém dalším dobrodružství v Neviditelném světě zjistit, kdo touží zničit rod Vlkanů. Leonovi hrozí velké nebezpečí a s řešením si bude muset pospíšit.