Série - Lutz, John, 1939- (Domino, 2012)
Bývalý policista z oddělení vražd Frank Quinn má soukromou praxi a představoval si život ve výslužbě podstatně klidněji. Je ale vynikajícím specialistou na vyšetřování sériových vražd a tak není divu, že se na něj policisté v případě nouze vždy obrátí. Tentokrát však bude záležitost osobnější. Dívku, která byla zavražděna a jejíž smrt nastartovala zrůdnou smrtící sérii bestiálního vraha, totiž Quinn dobře znal. Proto teď půjde zločinci po krku tak nějak osobněji. Rozluštit hrůzný klíč, podle kterého si pachatel vybírá další oběti, však bude velice těžké i pro zkušeného Franka Quinna.