Píseň ledu a ohně. - Martin, George R. R., 1948- (Talpress, 2001)
Další boje o moc mezi rody Tyrellů, věrných králi Renlymu, Lannisterů, kteří podporují krále Joffreyho a rodem lorda Železných ostrovů. V době bratrovražd, krvesmilstva a válek obstojí jen ti nejtvrdší.