Píseň ledu a ohně. - Martin, George R. R., 1948- (Talpress, 2001)
Po dlouhém období vynuceného míru, kdy vládli Eduard Stark a Robert Baratheon, se začíná nelítostný boj o moc mezi Severním králem a domnělým následníkem trůnu na jihu. Muži Noční hlídky se na severu vydávají za Zeď, aby se vypořádali s Jinými, kteří tam přebývají. A1 rehakovj