Roztomilé malé lhářky. - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2012)
Aria, Emily, Hanna a Spencer končí střední školu a chystají se na vysokoškolská studia. Běsy, které je pronásledují po záhadném zmizení jejich přítelkyně Alison, jejiž tělo je později nalezeno, se dlouho neozvaly. Avšak nejednou zachvátí jednu z přítelkyň noční můry. Záhadný zasilatel dopisů ze záhrobí se opět ozývá... Dojde konečně k objasnění toho, co se před léty vlastně stalo? Bude nalezen viník?