Žítkovské bohyně - Tučková, Kateřina (Host, 2012)
Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie, byl poslední relikt pohanství u nás ideologicky nebezpečný pro společnost nebo se o jeho zánik postarala obyčejná lidská závist?