27, aneb, Smrt vás proslaví - Salmela, Alexandra (Současná světová próza, 2012)
Angie táhne na 27, a jelikož pořád není slavná jako Kurt Cobain, začne být nervózní a hledat cestu ku slávě. Debutový román slovenské autorky, žijící ve Finsku.