Zatímco spíš - Marini, Alberto (Argo, 2012)
Kniha přivádí čtenáře do luxusního činžovního domu v New Yorku, protagonistou thrilleru je jeho vrátný. Ten totiž vlastní klíče od všech bytů a zná slabosti všech obyvatel domu. Stačí jich jen využít. Žádné násilí - hlavní zbraní je psychický teror.