Návštěva bandy rváčů - Egan, Jennifer, 1962- (Světová knihovna (Odeon), 2012)
Spisovatelka suverénně přeskakuje mezi žánry i vypravěči, střídá časové roviny: spolu s Benniem, Sashou a dalšími z celé mozaiky p ostav pendlujeme mezi New Yorkem, Neapolí a dalekou Keňou.