Průmysl : příběhy z historie - Janoštíková, Běla (Běla Janoštíková, 2011)
Knížka vypráví historii nejen českého průmyslu a nejznámějších technických vynálezů, ale přináší zajímavá fakta, humorné postřehy a inspirativní pohled na vynálezy, které ovlivnily naší současnost.