Pes ve městě, aneb, Peklo a půvaby druhého dospívání - Hájková, Veronika (Knižní klub, 2012)
Život jedné pozdní matky obrátí naruby fenka anglického buldočka - nezvratný důkaz o tom, že rozvážné, poklidné a nesportovní plemeno produkuje vyjimky.