Ohnivá Venuše, studený Mars : hormonální rovnováha - klíč ke spokojenému (nejen) milostnému životu - Gray, John, 1951- (Práh, 2012)
Další z řady příruček založené na odlišnosti mužů a žen: tentokrát z hlediska rozdílné hormonální výbavy.