Sportovní příprava dětí. zásobník cvičení - Perič, Tomáš, 1967- (Děti a sport, 2012)
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje publikaci Sportovní příprava dětí.