Vykoupení - Kate, Lauren, 1981- (Knižní klub, 2012)
Příběh Luce a Daniela, dvou zamilovaných, kteří kvůli kruté kletbě nemohou dospět ke společné šťastné lásce, dramaticky vrcholí. A osud těchto dvou mladých lidí je navíc temně provázán s osudem celého lidstva. Lucifer se totiž hodlá naplno chopit vlády a vymazat minulost světa, aby ji mohl začít tvořit dle vlastního ďábelského scénáře. Proto se Daniel i Luce musí zapojit se svými andělskými i démonskými přáteli do hrozivé bitvy s nejasným výsledkem.