Dinousauři - Fokt, Michael, 1975- (Úžasný svět, 2007)
Obrázková encyklopedie vám ukáže, kdo byli dinosauři, jak žili, čím se živili, jak se rozmnožovali a vyvíjeli, jak spolu bojovali a také proč vyhynuli.