Pražská zima : osobní příběh o paměti, Československu a válce (1937-1948) - Albright, Madeleine, 1937- (Argo, 2012)
Kniha vzpomínek, strhující příběh plný dobrodružství a vášně, tragédie a odvahy na pozadí okupovaného Československa během druhé světové války a následujících tří let, vedoucích k Únoru 1948.