Iluze - Pike, Aprilynne (Fortuna teen, 2012)
Laurel musí nejen obstát v kouzelném světě vil, ale také pokračovat zdárně ve studiu na střední škole. Avalonské novoroční oslavy jsou u konce a Laurel se velmi zlobí na Tamaniho. A to tak, že jej požádá, aby zcela zmizel z jejího života. Brzy však Laurel zjistí, že obejít se bez Tamaniho pomoci nebude nic jednoduchého. Zvláště, když musí přemýšlet nad tím, kdo je vlastně ve skutečnosti Klea a proč ji spřátelila s Yuki, kterou údajně zachránila v Japonsku z trollího zajetí. Najít odpovědi na všechny otázky a problémy bude pro samotnou Laurel možná nesplnitelný úkol.