Nepravděpodobná pouť Harolda Frye - Joyce, Rachel (Knižní klub, 2012)
Harold Fry se vydává na pouť dlouhou šest set mil s jediným cílem: jeho dávná přítelkyně, umírající na rakovinu, bude díky tomu žít. Příběh o nenápadném muži, který jde, aby zachránil druhého (ale během své cesty zachrání sám sebe).