Králův dluh - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2012)
Další příběh z volného cyklu Hříšných lidí Království českého, kde v hlavní roli vyšetřovatele vystupuje královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu.