Co si pamatuje slon? : na co se ptají chytré děti - Campbell, Guy (Na co se ptají chytré děti, 2012)
V knize najdou děti odpovědi na důležité otázky, které je zajímají. I na ty trochu zvláštní. Odpovědi jsou někdy překvapivé, někdy zábavné, ale vždy se dozví něco nového.