Kdo je bez viny : kniha, která změní vaše vnímání pravdy - Ballantyne, Lisa, 1973- (Klokan, 2012)
Na jedenáctiletého Sebastiana padne obvinění, že zavraždil osmiletého kamaráda. Důkazy svědčí proti němu: krev na oblečení i výpověď náhodného svědka. Seb zločin popírá, navíc mu matka poskytne alibi. Zdánlivě jednoduchý případ se komplikuje...