Ukradené dítě - Donohue, Keith, 1959- (Knižní klub, 2009)
Sedmiletého chlapce Henryho Daye jednoho dne unese skupinka lesních bytostí, víl nebo lépe řečeno šotků. Šotci dají Henrymu nové jméno, Aniday, a ještě jeden dar - navždy bude vypadat jako sedmileté dítě. Podle neměnné tradice Henryho v jeho původním životě nahradí vůdce skupiny...