Roztomilé malé lhářky. - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2012)
Čtveřice přítelkyň (Aria, Emily, Hanna a Spencer) by udělala cokoli, jen aby mohla odčinit svoje chyby. Jak by to ale vypadalo, kdyby takovou možnost opravdu dostala? Dokázala by svou pátou kamarádku Alison zachránit před smrtí nebo je tragédie součástí jejich osudu? Minulost někdy nabízí víc otázek než odpovědí. A v Rosewoodu nikdy nic není takové, jak se zdá...Vražda Alison jim všem před měsícem převrátila život naruby a k tomu ještě vzkazy od tajemné(ho) A., kvůli kterým mají noční můry. Jednou Hanna zavolala Arii, že zná totožnost démona A. Ale než se všechny sešly na jejich smluveném místě, Hannu porazilo černé SUV a ujelo. Hned poté ale Aria s Emily dostaly sms o tom, že Hanna "věděla příliš mnoho", což znamenalo, že A. ví, co Hanna zjistila. Hanna naštěstí přežila a ostatním nezbývá, než pátrat dál....