Zrádci - Šulc, Jiří (Knižní klub, 2012)
Historický román se vrací k událostem, které předcházely Mnichovu 1938, přináší pohled do zákulisí tajných služeb, mrazivý portrét Sudet, milostný příběh německé dívky a člena české finanční stráže i armádou připravovaný plán na odstranění Adolfa Hitlera.