Péče o staré občany : učebnice pro obor sociální činnost - Mlýnková, Jana, 1963- (Grada, 2011)
Učebnice pro předmět péče o staré občany zahrnuje obecnou část, která teoreticky shrnuje problematiku stáří, potřeb seniorů, jejich komunikace a vztahy s okolím. Ve speciální části jsou shrnuty informace o péči o starého člověka s různými chorobami a potížemi.