Prima táta, prima syn : užijem si klukovin - Dyball, Uschi (Pojď si se mnou hrát, tati, 2012)
Perfektní táta není jen tak obyčejný táta. Je tvůrčí umělec, vyzná se v řemeslech, umí vařit a zahradničit. Je nesmírně zábavný, stojí synovi po boku při každém dobrodružství a oslní ho i jako sportovec. Má prostě talent na všechno. Ale kde má člověk pořád brát nápady? Tato kniha nabízí vzrušující a nevšední tipy, jak se mohou táta se synem zabavit ve volném čase. Ať už vyrábíte bumerang, účastníte se lesní olympiády nebo se chystáte na děsuplnou noc strašidel, nudit se rozhodně nebudete!