Terezka, princezna z Fulneku - Barbořík, Milan, 1962- (Albatros, 2012)
Desetiletá Terezka sice bydlí ve Fulneku, malebném městečku na severní Moravě, ale mohla by bydlet kdekoliv jinde. Dobrodružný příběh pro mladé čtenářky.