Za zvířátky k vodě - Kovaříková, Zuzana, 1956- (Třetí čtení, 2012)
Pojďte s námi k vodě! Žije v ní i kolem ní spousta živočichů. Potkáte tu bobra, mloka, kapra i želvu bahenní. A víte, jak vypadá třeba husice?