Když syn píše líp než máma - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2010)
Kniha povídek popisuje ženy a muže, malé i velké, dobré i zlé, šťastné i smutné, popisuje je ze všech stran, ve dne i v noci, v různých chvílích. Nabízí povídky dvou generací, lepšího syna a horší mámy.