Ježíš, Syn člověka : jeho slova a činy, očima těch, kdo jej znali - Džibrán, Chalíl, 1883-1931 (Vyšehrad, 2012)
Nejrozsáhlejší a zároveň vrcholné dílo významného libanonského básníka, filozofa a malíře Chalíla Džíbrána.