Láska nebeská - Szczygiel, Mariusz, 1966- (Dokořán :, 2012)
Soubor jiskřivých fejetonů inspirovaných slavnými literárními díly významných českých autorů (J. Hašek, K. Čapek, V. Vančura, B. Hrabal, J. Brdečka, L. Grosman, L. Fuks, J. Škvorecký, J. Papoušek, O. Pavel, V. Havel, Z. Svěrák, M. Viewegh).