Malá princezna - Uličiansky, Ján (Práh, 2010)
Kdo by neznal nesmrtelný příběh Exupéryho Malého prince? Příběh "malé princezny" v sobě spojuje prvky moderního autorského vyprávění, dobrodružného příběhu i filozofické úvahy o hodnotách života na naší planetě, které vládnou takové fenomény jako nedostatek času, porozumění a lásky.