Sedmé znamení - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2012)
Uprostřed února Quinn přijíždí do městečka s cílem sbírat materiál pro svou novou knihu o nevysvětlitelných jevech, periodicky sužujících místní obyvatele. Záhy zjistí, že prapůvod všech katastrof se váže ke Kameni pohanů, legendami opředeném místě v blízkých lesích. Síly zla, které sužují městečko co sedm let, před lety nechtě vyvolali tři malí chlapci. Nyní už muži se cítí za tyto události osobně zodpovědní a oni také jsou jediní, kdo mohou temné síly zkrotit. Bystrá Quinn a posléze i její dvě kamarádky jim v tom neohroženě pomáhají.