Bourneův záměr - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 2011)
Osmá část série politických thrillerů, jejichž ústřední postavou je "agent bez minulosti" Jason Bourne, který se opět utká se svým odvěkým rivalem - nájemným vrahem Leonidem Arkadinem.