Vše pro lásku - Scanlan, Patricia, 1958- (BB/art, 2013)
Barry a Aimee navzájem skrývají svá tajemství a potýkají se s nesnázemi: jejich dospívající dcera nechce jíst a odmítá připustit, že by s ní mělo být něco v nepořádku. Barryho dcera z prvního manželství se teprve nedávno provdala, ale už má trable. A na cestě je další dítě, s nímž Barry a Aimee nepočítali. Nakladatelská anotace. Kráceno.