Ranč u dědečka - Keleová-Vasilková, Táňa, 1964- (Noxi, 2013)
Julka, hlavní hrdinka příběhu, se po rozvodu přestěhuje s dcerou na samotu, do domu, který zdědila po milovaném dědečkovi. Rozhodně se žít jinak, začít znovu.