Jedenáctá rozhodne - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2013)
Jedenáctý ze série detektivních thrillerů se sanfranciskou policistkou Lindsay Boxerovou. Ta tentokrát stojí před případem vraždy milionáře, při níž byla použita zbraň, ukradená z jejího skladu důkazních materiálů.