Bez domova - Pavone, Chris, 1968- (Knižní klub, 2013)
Američanka Kate Mooreová je pracující matka, která pečuje o děti, rozdmychává pohasínající vztah s manželem Dexterem. a zachovává stále tíživější tajemství z minulosti, jež by její blízké nepochybně šokovala. Když Dexter dostane nabídku lukrativního zaměstnání v Lucembursku, zadoufá Kate ve změnu, pobyt v cizině ji však nepřinese. Pak přijíždí další americká dvojice. Zdá se však, že ti lidé nejsou těmi, za něž se vydávají. Katino tajemství se rázem ocitá v ohrožení, a s ním postupně i její rodina, manželství. a život.