Strážkyně králových tajemství - Diener, Michelle (Domino, 2013)
Vzácný drahokam. Královský dvůr plný intrik. A tajná úmluva, v níž se za pravdu platí příliš vysoká cena... Malířka Susanna Horenboutová se vyhřívá v přízni královny a dvorních dam, které si nesmírně oblíbily její působivé portréty. Slunné dny však skončí ve chvíli, kdy se vynoří postava z její dávné minulosti a zavleče Susannu do nebezpečné hry, která by mohla vyústit až ve válku s Francií. A všechny intriky se točí kolem ztraceného králova diamantu nesmírné ceny...