Analfabeta Negramotná - Uličiansky, Ján (Práh, 2013)
Vánoční příběh jedenáctileté Běty, které kvůli její nechuti číst říkají Analfabeta a která prožije na Štědrý den v knihovně pohádkové dobrodružství s hrdiny známých dětských knížek.