Dědictví, aneb, Jak Helena ke štěstí přišla - Payne, C. D. 1949- (Jota, 2013)
Helena je ve všech směrech průměrná americká žena v domácnosti a její život je jen nuda, bída, šeď, prostě opruz. Všechno se změní v okamžiku, kdy Helena zdědí domek ...